www.fonduri-ue.ro
Pentru informaţii detaliate despre celelalte
programe cofinanțate de Uniunea Europeană,
vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
CENTRALE TERMICE

Centrala termica este echipamentul care asigura confortul termic de care ai nevoie in locuinta pe timpul iernii. Ofera cantitatea necesara de caldura, dar si un control asupra costurilor incalzirii deoarece centrala termica va permite sa aveti acces facil la costurile facturilor lunare. Insa, inainte de alegerea oricarui echipament, trebuie sa aveti in vedere si serviciul de montare si mentenanta al centralei.

Firma PROMPT GMY SERV INSTAL SRL se ocupa de montarea si mentenanta pentru centrala termica din locuinta dumneavoastra

Montarea unei centrale termice difera in cazul in care vorbim despre schimbarea unui echipament vechi cu unul nou. Montarea propriu zisa se face doar cu ajutorul unei firme specializate ISCIR, un instalator care sa se asigure ca echipamentul este pus in functiune si sistemul de autorizare este autorizat.|
Montarea propriu zisa a centralei presupune montarea circuitelor de conducte si a sistemelor de siguranta plus kit-ul de evacuare al centralei.

Firma PROMPT GMY SERV INSTAL SRL asigura:

  • Verificarea instalatiei in vederea alimentarii cu apa sau energie electrica ori gaze;
  • Echipamentul perfect functional in termenii care sunt impusi de legislatia aflata in vigoare;
  • Sa nu existe alte scurgeri;
  • Masuratori normale ale centralei;
  • Verificarea kit-ului de evacuare a gazelor arse;
  • Instruirea utilizatorului cum sa foloseasca corect centrala;
  • Reglarea centralei in parametrii normali.

Importanta unui service pentru centrala termica
Un service centrale termice este in masura sa puna la dispozitia consumatorului asistenta si reparatii oricand la nevoie. Pentru mentenanta, reviziile tehnice periodice sunt obligatoriu de facut, dar doar
de un service autorizat, care este in masura sa ofere siguranta si incredere. In timpul reviziei tehnice sunt verificate functionarea si etanseizarea sistemului de incalzire si se verifica eventualele depuneri de calcar. Verificarile sunt asemanatoare cu cele ale punerii in functiune, iar in cazul in care este nevoie de inlocuirea anumitor piese, atunci se face schimbarea de catre service.

Firma PROMPT GMY SERV INSTAL SRL are posibilitatea de a oferi si garantie produsului, orice reparatie a echipamentului  fiind verificata in ansamblu, de un personal autorizat, pentru a repara eventualele neplaceri.

 


Societatea PROMT GMY SERV INSTAL SRL a luat ființă ca urmare a semnării Contractului de subvenție nr. CSUB33/14.04.2019 în cadrul schemei de minimis „România Start Up Plus”, și proiectului „Sprijin pentru inițierea afacerii”, finanțat prin Contractul de finanțare nr. POCU/82/3/7/107189, Beneficiar - Asociația Pro Vita pentru Născuți și Nenăscuți, susținut din FONDUL SOCIAL EUROPEAN, Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară AP3 „Locuri de muncă pentru toți”, Obiectiv specific 3.7 Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.