www.fonduri-ue.ro
Pentru informaţii detaliate despre celelalte
programe cofinanțate de Uniunea Europeană,
vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
INSTALAȚII SANITARE

Firma noastra ofera servicii de proiectare si executie a instalatiilor termice si sanitare rezidentiale si industriale in conformitate cu normele europene si tinand cont de tendintele actuale de eficientizare a consumului de energie.

Datorita parteneriatelor incheiate cu furnizorii importanti de echipamente in domeniul instalatiilor va garantam alegerea solutiei optime in functie de necesitati si obtinerea celui mai bun raport calitate – pret.

In domeniul instalatiilor termice si sanitare, PROMPT GMY SERV INSTAL SRL va ofera urmatoarele servicii:

  • proiectare si executie debransare de la sistemul comun de termoficare;
  • proiectare si executie instalatii termice pentru cladiri civile si industriale;
  • proiectare si executie instalatii de alimentare cu apa si canalizare;
  • comercializare si montare de centrale termice, punere in functiune si mentenanta;
  • remediere defectiuni intalnite in instalatii termice – sanitare existente;
  • consultanta de specialitate si asistenta tehnica pentru alegerea corecta a sistemului de incalzire si al echipamentelor de utilizare.

 


Societatea PROMT GMY SERV INSTAL SRL a luat ființă ca urmare a semnării Contractului de subvenție nr. CSUB33/14.04.2019 în cadrul schemei de minimis „România Start Up Plus”, și proiectului „Sprijin pentru inițierea afacerii”, finanțat prin Contractul de finanțare nr. POCU/82/3/7/107189, Beneficiar - Asociația Pro Vita pentru Născuți și Nenăscuți, susținut din FONDUL SOCIAL EUROPEAN, Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară AP3 „Locuri de muncă pentru toți”, Obiectiv specific 3.7 Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.