www.fonduri-ue.ro
Pentru informaţii detaliate despre celelalte
programe cofinanțate de Uniunea Europeană,
vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
SISTEME CLIMATIZARE

 

Firma noastra se adreseaza persoanelor fizice care doresc interventii urgente pentru depanarea problemelor specifice (incarcare freon, igienizare, montaj, service si revizii aparate aer conditionat, consultanta) dar si persoanelor juridice (agenți economici, instituții publice etc.), pentru operatiuni de revizie periodica a instalatiilor de climatizare. Acest target precum si axarea preponderent pe comenzi online, ne permite sa fim flexibili si prompti in satisfacerea nevoilor tuturor clientilor. 

REVIZIA SI IGIENIZAREA SISTEMELOR DE AER CONDITIONAT 

Revizia si igienizarea unui aparat de aer conditionat constau in:

  • Curatarea filtrelor unitatii interioare trebuie facuta cat mai des, daca se depune praf in cantitate mare pe aceste filtre, se obtureaza suprafata prin care instalatia aspira aer din incapere rezultand astfel un debit mic de aer rece suflat de aparat, pe langa acest fapt se depune praf pe elementele unitatii interioare creand astfel un mediu propice dezvoltarii bacteriilor si mucegaiurilor.
  • Curatarea unitatii exterioare a aparatului de aer conditionat este la fel de importanta. Pe spatele unitatii externe se depune in timp praf, frunze, puf de la plopi, micsorand astfel suprafata prin care aceasta unitate cedeaza caldura preluata din interiorul locuintei.
  • Verificarea presiunii freonului, acest lucru este foarte important deoarece dupa o perioada de folosire in jur de un an acesta se poate pierde fiind necesara completarea cu freon pentru ca aparatul de aer conditionat sa dea randament. Deasemeni functionarea acestuia fara cantitatea corecta de agent in instalatie duce la uzura compresorului ( completarea cu freon nu intra in pretul ofertei ).
  • Verificarea parametrilor de functionare la un an de la folosirea aparatului de aer conditionat pentru a preveni din timp aparitia unor defectiuni.
  • Verificarea tubului de drenaj, acesta putand fi infundat.
  • Curatarea vaporizatorului unitatii interioare cu o solutie speciala igienizanta.

 

 


Societatea PROMT GMY SERV INSTAL SRL a luat ființă ca urmare a semnării Contractului de subvenție nr. CSUB33/14.04.2019 în cadrul schemei de minimis „România Start Up Plus”, și proiectului „Sprijin pentru inițierea afacerii”, finanțat prin Contractul de finanțare nr. POCU/82/3/7/107189, Beneficiar - Asociația Pro Vita pentru Născuți și Nenăscuți, susținut din FONDUL SOCIAL EUROPEAN, Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară AP3 „Locuri de muncă pentru toți”, Obiectiv specific 3.7 Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.